10.10.06

kuidas võita sõpu, mõjutada inimesi ja olla lahe mees


kui su töökohaks olev galerii näeb välja nagu kesk-venemaa jaamapeldik; kui sa isegi ei suuda kunstnikule teatada, et tal tuleb sinu juhitavas galeriis näitus, nii, et ta peab seda ajalehest lugema ega jõua seetõttu investorit-sponsorit-tellijat vms otsida ja peab naituse toimumiseks töötama kiiresti ja oma raha eest, missugune investeering peaks tänapäeva eestis olema pigem süldi- elik laadakunsti rida, kuna vastavad fondid on õige ja -aegse tegutsemise korral varmad pappi andma; kui sinu galeristitöö seisneb hapunäolise valvurimuti mängimises, mitte selles, et teave sinu juhitavas galeriis toimuvast näitusest jõuaks õigeaegselt ja üleüldse võimaliku publiku-sihtgrupi, kriitikute ja potensiaalsete kunstikogujate-investoriteni, et ilmuks vastukajasid ja toimuks võimalikku kommertstegevust ja nii edasi, siis kirjuta vähemalt oma bloogis, et sinu juhitavasse galeriisse lugupeetud žürii poolt toimuma valitud näituse autor on diletant.

lihtne.

2 Comments:

Blogger afanasjev said...

ärme unusta - taieste ette tuleb paigutada objekte, taieseid tuleb ajutiselt eemaldada, taieste väljavalgustamiseks ei tohi kulutada galerii raha jne.

lõunaosariigid on toredad, aga kvaliteet esineb, valdavalt, ikkagi tallinnas... kui just ei õnnestu veispakku tartu meelitada. tema tõestas, et isegi rakveres on võimalik.

11/10/06 11:40 AM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

objektide paigutamine ja mittevalgustamine loomulikult.

irooniliseks kommentaariks andiski alust mitte viidatud tropi (loe: kiis) seisukohad kunstilistes küsimustes, vaid nende esitamine kommentaaris toodud faktide valguses. suvalise juske või ükskõik millise sobolevi samalaadne kirjutis oleks pälvinud muige, sest nagu ma ise ei teaks.

14/10/06 9:43 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee