27.4.07

tore inimene päevalehest

...tellis loo, aega oli tund-poolteist. tegin kohe ära ja olin sealjuures heatahtlik. kuna toimetajakenijaalsus rokib, siis kas te saate seda lugu päevalehest lugeda?

hui.

mingu putsi, raisk! kuradi idioodid, mida te tahate peale iseenese persete lakkumise üleüldse saavutada!? türa, kui te tahate suvalist ila, siis helistage jaansonile või veidemannile! molotov teile kasvuhoonesse! sitakotid, raisk, nahhui ma raiskasin tubli pooltunni karmi tõe ehk följetoni peale ära, kui ma oleks võinud selle asemel rahulikult lasteraamatut illustreerida? päevaleht on võlgu igatahes, ja see saaks makstud ainult halu sisestamisega küljetoimetaja seedekulgla väljastusossa.


Ärme enam nii teeme ehk Laste ristiretk

Koledad lood toimuvad. Vene noortest võib aru saada, nad käitusid lihtsalt samamoodi, nagu nende vanaisad esmakordselt Tallinnasse sattudes tegid. Rumalama osaga eestlastest ei saa samuti eriti pahandada, rahvusvaheline pika mõtlemisega inimeste kuvand „gorjatšije estontsõ“ sobib ühtästi nii sellele jobule, kes hommikul kell 5 kaikaga inimtühjale Vabadusele platsile vehkima jõudis kui ka toredaile politseinikele, kes kõigepealt kalasilmselt „olukorda kontrollisid“ ja siis vastu hommikut „omasid“ peksid. Samas on tühjast – pronkskujud on seest tühjad, muideks – ikkagi kõvasti tüli. Vene kapital, mis Tallinnas seni ennast üsna hästi tundis, sai rüüstamistes kõvasti kannatada. Nüüd on kaunis klassikaline häbenev-kurvas poosis sõjamees ilma trikimees Veberi abita ära kaotatud ja meile kõigile põlevate poodide paistel vesi ahju valgumas. Oli ju küll tore eelmisel aastal prantslasi parastada, aga nüüd on siingi integratsioon urru kukkunud. Rumalate inimeste lähendamine ei tohiks ju tegelikult ülemäära keeruline olla, lisan mõned soovitused.
Inimesed, haugake närviliseks muutvate energiajookide asemel viina kõrvale vana head sibulat. Omavalitsejad, suunake maksuraha spordi- ja kultuurirajatistesse, odavam on lasta noortel näärmeid tühjaks joosta palliplatsil või laulukooris karjudes. Eestlased, kuulake head Vene muusikat, soovitavas listis on Kino, Akvarium ja DDT. Tehke aia või korterinurka plastiliinist sõdur ning kummardage või pekste teda. Eriti labiilsetele ja magneesiumipuuduse käes vaevlevatele isenditele soovitan nimetatud tegevusi viljeleda vaheldumisi. Kui õue lähete, ärge olge nõmedad. Ja kuulake presidendi sõna, selleks ta ju valiti. Kui teie presidendi nimi on Putin ja Eesti trikoloor püha ainult põlevana, siis meenutan, et ka Venemaal on remigratsiooniks summad ja ametnikud olemas. Või minge, vaesekesed, Soome tööle, saate endile hoopis teistsugused probleemid.
____________________

No vott.

2 Comments:

Blogger Kalle said...

unustasid ühe hästi labase tegevuse mainimata,mida sa ütlesid välja raadios,et kui igasugune muusikaline haridus mööda külge maha jookseb,siis hakake tiitseideks.alkoholi tugeval mõjutusel ei suuda meenutada enam täpset originaalteksti

28/4/07 1:42 AM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

ega siinpool just väga palju neljast promillist mööda ei old

28/4/07 4:08 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee