13.7.09

kuidas häkkida briti saarte vasakpoolset elektrit

ajendatuna piitsakunstniku laadimata jäänud telefonist avaldan häguse mobiilifoto briti kuningakoja ning -salateenistuse kõige kiivamalt hoitud suurest saladusest, nimelt sellest, kuidas briti saarte "vasakpooldeid" pistikupesi "häkkida". ehk siis lahtiseletavalt: sul ei ole vaja 3 nädalat ilma telefoni ja läpakata passida või osta kallist vahevidinat, brittide pistikupesa on kodusega täpselt samasugune, ainult ühe lisaauguga, mis on tegelikult lihtne lukusti. pildil näeb asi ohtlik välja, aga ärge muretsege, ülemises augus ei ole särtsu sees ja sinna võib oma mandri-euroopa voolutarbijate ühendamiseks toppida täiesti suvalise eseme, tingimusel, et see sisse mahub. kui stepsel seinas, võid eseme eemaldada.
nii lihtne ongi. aitäh tarkuse eest, iiri sõbrad!

Sildid:

5 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Jah, aga töötab ainult peenikeste otstega pistiku puhul (nt telefonilaadija). Kui on nö euro-paksud otsad, siis nad ilma adapterita ikka ei sobi. Hotellist saab adapteri laenutada, kui tihemini asja on, võib ju selle 150 krooni ka kulutada.

13/7/09 9:46 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

väärt tähelepanek.

13/7/09 11:00 PM  
Blogger madisasu said...

Kusjuures see kolmas ots ei ole pelgalt nulli ja faasi lukustamiseks, vaid on maandusklemm. mobiililaadijatel seda tavaliselt jah ei kasutada, aga isegi läpaka laadija puhul on juba abiks...

31/7/09 4:47 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

noh, põhimõtteliselt saab briti elektri häkkimisel nõukogude elektri kätte. eestlane kannab välja küll.

31/7/09 7:41 PM  
Blogger Pettari Linna said...

minu versioon asjast:
http://laakarikirja.blogspot.com/2007/07/thi-kht-on-briti-phivaenlane.html

12/8/09 4:47 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee