organ pasteediks!
täna juhtus ime ja saastahallis müüdi jahutatult seda organit, mis sinul, kallis lugeja, pidevalt lõhustab ja tsirrodeerub. see kuri maitsev organ võttis meilt näiteks undi, ja sestap tuleb temast teha pasteeti, mis ei sisalda sojavalke, jahvatatud kanasulgi ega säilitusmulda. sinepiseemneid ja india pipart aga küll. ja küüslauku! poole kilo organi kohta mugul vähemalt! mõnine hulk sibulat. porgandit. sheivitud kamaraga küljepekki, mis suitsust läbi käinud. paprikat - kollane on naljakas. musti ploome - meil räpinas on saastahallis mustad ploomid juba valmis ja äragi kuivatatud. ja kui see maitsev plögin on omajao potis mullitanud ja kaks korda läbi hakkmasina ära käinud, poole klaasi brändiga rahustatud, tibakese võiga klopitud ja maha jahutatud, siis...
siis on hea.
ja nutku magedaid pisaraid kõik lihavürstid ja muud junnid, ja söögu ise oma jahvatatud kanajalgu, mis nitraatidega roosaks värvitud. sojajahu neid toitku ja lõssipulber katku, sest ilvesel on potitäis, mis maitseb hea.
beemen!
siis on hea.
ja nutku magedaid pisaraid kõik lihavürstid ja muud junnid, ja söögu ise oma jahvatatud kanajalgu, mis nitraatidega roosaks värvitud. sojajahu neid toitku ja lõssipulber katku, sest ilvesel on potitäis, mis maitseb hea.
beemen!
3 Comments:
suur kummardus avaldatud retsepti ees
kumm kumm kumm Ardus Ardus Annas
india pipar ja tsirreeritav maks
teen hea luuletuse
Liha ei tee ka seda kraami mitte kehvemaks. Ja muskaadikübe.
muskaadikübe - positiivne.
eks võimalusi ole veelgi.
suitsutet külg peaks ju liha olema.
aga selge on, et maksapasteedis peab maksa olema valdav osa. valdav osa algab 51 protsendist. soovitaks tiba rohkem.
ja tegelikult oleks hea, kui saaks kätte ka neerud-südamed. eks tehakse ju ka kopsust-maost asju, pole ise nendest kokanud, aga kopsupirukat maiustand küll. söödav oli.
Postita kommentaar
<< Home