9.1.07

sedapuhku siis mittesöödavast

tere, kallis lugeja! täna tahan ma sulle rääkida müstilisest pasast, mida me peaaegu iga päev endile sisse sööma oleme sunnitud. selle sita nimi on SOJA.
nüüd läheb kurjaks:
mille kuradi pärast peavad mingid türaninan IGA TOIDU sisse seda paska segama? ilgelt MÕNNA värk küll - mingi värdjas kasvatab kuskil peruus seda jama, järgmine idioot veab selle kohale ja siis tehakse sellest sitast vorsti ja muud ja vaene debiilik peab seda ostma ja sööma ja siis arvaku ära, miks ta peldikupott enam mitte kunagi puhtaks ei lähe.
persse!
lühidalt ja kokkuvõtvalt - kartul on ugrilasele juba geeni aretatud, nüüd on siis SOJA kord. kogu kuradima majanduskasvu või mis see oravate pühavasikas oligi taga on eestlasele SOJA söötmine. asjad liiguvad - nafta ja soja ja raha ja muud kruudad ja... puts, ma ütlen!
ma lugesin täna pool saastamarketit läbi, et sojavaba sööki leida. minge urru oma sojaga! glutamaadist ma parem ei räägigi.
lugege ise kah poes asju ja kindlasti ka ajakurja KesKus, kui te mind usute või ei.

9 Comments:

Blogger arstionu said...

aapo sai pahaseks... ja seda muide, ei juhtugi tema, kui päikesepoisiga tihti.

10/1/07 2:14 PM  
Blogger Vali Dool said...

ÕIGE!!!

Lisan siia uurimuse soja mõjust noorte inimeste seksuaaltervisele ja lihtsalt leitava sojavaba toidu tarvitamise õpetuse

10/1/07 2:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

No kartul põle küll mingi iidamast ugrilaste söök. Küll aga võib kasvatada naerist ja otra ja naabri aiast õunu näpata, need maitsevad märksa paremad kui laiatarbekaup. Ei tasu elada poolfabrikaatidest, siis ei satu ka igasugu kahtlast kraami kõhtu.

11/1/07 5:30 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

sa, puuk, oled idioot või? kas sa adusid kuskilt minu sissekandest, et kartul on eelkristlik ugritoit? aga vaat - kartul, mis soojal maal on toredasti (pool)mürgine bataat, on meie laiuskraadil ennast ilusti ja paraku juba sisse ära kasvatanud, aga hiigelsuurem osa sojast tuleb endiselt pasraguaist ja aladelt, kust põlisfarmeid on igaste kruudade poolt getodesse söödud, kuna müük ja ost on pühad ja jokk. ja mis kuradi sojast - sellest on lihtsalt mingi türastand valgupudi välja saetud, nagu see va kalapulkade surimigi, ja seda siis sogavad kõik eestimaised (loe: välismaised) fabrikandid (loe: eesti "toidutööstuse" omanikud) igale poole sisse. kasvab seesinane uba vähesel määral eestiski, ja selles suhtes olgu ta kohaliku kartuliga koos rahulik, aga nahhui me peame oma lollusest planeeti mürgitavaid värdjaid nuumama?

11/1/07 11:58 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

ja veel: kus on eesti toidu kampaania raames ja -raha eest hoiatav-seletav jutt, et ärge ostke, vaesem rahvas, neid va SOODSAID purgi- ja pakuijunne, midapulki, (manna)frikadelle ja üleüldse asju, millest pole näha, et nad eile peenralt (kohalikult) võetud või käppadest vabastatud on?

12/1/07 12:07 AM  
Blogger arstionu said...

söök on püha, eriti ilvestele.

12/1/07 1:46 AM  
Blogger arstionu said...

muide, mingil sunnil kirjutasin ühe mõtte jõuluõhtust praegu lõpuni - viimane kanne (hetkel) mu ajaveebis.

12/1/07 1:46 AM  
Blogger Marek said...

Sa, Ilves, ajasid mulle soolaoa-isu peale.

14/1/07 8:07 PM  
Anonymous Anonüümne said...

maitse asjad.
nt kartul on mu meelest suht mõttetu loom. eriti see keedu oma. koorid pool tundi, sööd sisse, puuksad ja kõht on tühjem kui enne.

sojakastet pruugin aastaid kõige lisandina. (isegi gmo-hirmus jne. - õlut ja suitsu pruugin ka mõnu pärast, mis siis, et väga alvad asjad on) a keedukartulit ei tee isegi see paremaks.

15/1/07 1:40 AM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee