25.1.08

räme seaduserikkumine - kaadrid eestis keelatud filmist „magnus“!

räme seaduserikkumine toimub selles blogis nüüd võib-olla praegu - "tohutu kogus" seninägematuid kaadreid keelufilmist "magnus" heidetakse esmakordselt ning kohtuotsusele sülitades näljaste vaatajate ette. tootub pretsedent - kas mõnede staatiliste kaadrite elik piltide (tallinna keeles snapshot) avalikustamine klassifitseerub õigusrikkumiseks ning kas karistus arvutub protsentuaalselt terve filmi näitamise puhusest. keeluotsusest veel - kuna ma olen osatäitja ning normaalselt edev loovisiksus, siis rikkus keelustamine räigelt minu privaatsust. ilmselt tuleb hagi esitada.


seni aga sõidame riiga ja lähme kinno. pärast või enne jalutame vanalinnas, vaatame toomkirikut ja bremeni linna moosekantide skulptuuri, ostame tänavakaubitsejalt värsket röstsilmu ning suveniiripoest setu vöö. hiljem võib veel idioodi unistusse minna. selle nimi on lido ja seal saab päris hästi süüa.

Sildid: , ,

5 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Ega Sa Eestis midagi ei avalikustanudki. Tõmbasid lihtsalt kaadrid Kalifornias asuvasse serverisse üles. :-)

26/1/08 5:44 AM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

imetabane hambakirin toimub hetkel harju maakohtus kahtlemata

26/1/08 1:43 PM  
Anonymous Anonüümne said...

mina igal juhul annan ametivõimudele sellest rikkumisest teada!

26/1/08 5:38 PM  
Blogger Pettari Linna said...

Kle, aga kas sa selle peale üldse ei m6tle, et tyyp, kes on pildil täiesti selgelt äratuntav, saab nüüd intiimsaladuste paljastumise tõttu psyhhotrauma, mis muudab tema elu Eestis sisuliselt v6imatuks?

27/1/08 5:22 AM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

seetõttu ma brüsselisse lähengi

27/1/08 3:00 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee