10.4.12

Räpina hitikivi, tähtis kultus- ja turismiobjekt

Kindlasti on paljudel tekkinud küsimus, kuidas ja miks Aapo Ilves ja Jan Rahman nii mitmeid hitte on loonud. Härdusime ning avaldamegi saladuse (vt pilti). Peatselt on kavas hitikivi tähistada ka vastava sildi ning täpsema kasutusõpetusega, hitikivi toime võimendamiseks avatakse hitikivi lähistel ka ohvrianni- ehk korjanduskarp. Hitikivi täpne asukoht jääb seni saladuseks.

Sildid: , ,

4 Comments:

Blogger liiso said...

Nii. Üleval vasakus nurgas on mingi rohekas koormakate? Selle all peab loogiliselt võttes olema mingi hunnik. Siis väike kuusk ja hitikivi kõrval teine kivi... Ma leian selle! Rahmani Jan käis täna külas ja ma vaatasin kohe, et ma tahaks ka rohkem tema moodi olla.

10/4/12 5:50 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

Rahman käis mul ka külas, Rahmani moodi olemiseks tuleb mul külas käia. Aga hitikivi on pildistatud väga kavala nurga alt, hitikivi kõrval ja lähistel ja taamal oleks muidu veel asukohareetlikke objekte.

10/4/12 8:50 PM  
Blogger Kristina Viin said...

Hehe, vaadates neid auke hitikivis ja Aapo omapäraseid kivinõia konnasõrmi, mis sinna täpselt sobituvad, sain vist millelegi jälile..., jaa- jaa! :-D))

11/4/12 11:42 AM  
Blogger liiso said...

haha! seda ma arvasin! kusjuures see oli pähkel jah, et millegipärast ma ei näinud neid reetlikke asju pildil. enam muidugi mitte. öösel lähen laen end hitte täis.

14/4/12 12:15 AM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee