5.1.07

puder a'la tatar

eilne teema: kärsslooma suitsukülje hakk ja sibul-küüslauk vägevasti tabascotet ning võiga läbi praet. samal ajal tatar tumedas õlles keemise ning meresoolaga sõbrustamas. seejärel toimus eelmiste lausete kangelaste pidulik kohtumine. nad võtsid endile törtsu hapukoort seltsiks ning haudusid rätiku all suussulavaks.
sugulust sööklapudruga ei täheldu.

3 Comments:

Blogger karvu said...

sina Ilves ikka nii lustakas.

6/1/07 9:48 PM  
Blogger joanamari said...

tatra pudru saab panna ka maitvaks kapsapihkudeks
keedad tatra pehmeks
praed pannil sibula paprika ja tatra rohke pipra ja soolaga ja hakkliha maitseainega
hoiad mõnda aega keevas vees üht väikest kapsapead
harutad lehekaupa lahti , mis jäävad, kui aplad lahtised tühjad pihud
paned igale "peopesale" ohtralt seda hoolega maitsestatud ja praetud putru ja asetad õlisele pannile lõpuni küpsema
kui viitsid rohkem jännata võid nad hambatikkudega ka kokku torgata et need ahneks läinud peotäied laiali ei jookseks tranportimisel pannilt taldrikusse
aga kui on piisavalt osavad näpud ja suur ümmargune lusikas siis sellest piisab
ei ole eriti keeruline ja on üsna maitsev
pudru hulka võid hakkliha ka kärssama visata, kui rahakott loa on andnud;)

4/3/08 4:47 PM  
Blogger pellekass said...

Tatar a´la jambalaya
Röstid tatra õlis ja maitseainetega, kallad peale tomatipasta ja purustatud tomatid ja keedad nagu ikka. Võib lisada küpsetat kana või miskit. Kah maitsev :)

12/1/11 11:38 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee