5.3.07

ema oli ahv. või dinosaurus. või...

jaa. emakeelepäev on tulekul ja sel nädalal on koolides kombeks lastele, me elu õitele kirjanikke näidata. kahjuks jääb nii mõnigi sulerüütel oma avalikel esinemistel ja eriti just väikeste inimeste ette sattununa lahjemaks, kui paberil. õppida soovitan, ja seda just esinemisjulguse ning radikaalsete ideede poolest, ameerikamaa geniaalsetelt pedoevangelistidelt- allah on võimas! lugu sellest, kuidas ja milleks jumal dinosauruseid lõi ja muud õpetlikku

Sildid:

4 Comments:

Blogger Kalle said...

ma nüüd heietan veidike.
mõned aastad tagasi,siis kui mu vend veel koolis käis,oli ka mingi üritus kolme mehega,keda laiem üldsus veel hästi ei tundnud,tollel ajal ei peetud vist isegi emakeele päeva,ilmselt seetõttu oligi aula paksult sitahaisust lõhnavaid sõnasid täis ja tuli aknad lahti teha.
igatahes ma ei näinud küll tollel ajal ühtegi kurvastavat õpetajat,kui mõni telekanalitel piiksuga asendatav sõna kõval häälel saali kostus.

5/3/07 6:11 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

ise sa olid sitahaisust või millegist, sest need olid kolm väga ontlikut noorhärrat, kuigi üks roomas peaaegu põrandal vist lõpuks, kuna see limonaad oli siuke isesugune neil. pärast see üks kolis veel võõpsusse ja ühest sai ekspressi neeger, a kolmandast ma ei tea.

7/3/07 2:01 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Kahju, et kristlikud demokraadid pukki ei pääsenud. Nad tahtsid teha usuõpetuse tunni kohustuslikuks, et tutvustada usku. Seda mõttega, et ei saa mitte uskuda, kui usust midagi ei tea... Arvatavasti oleksid need usku tutvustavad tunnid sama pealetükkivad olnud, nagu seal videos...
Ma väiksena joonistasin usuõpetuse tunnis peata ingleid ja mõtlesin, et äkki oli hoopis nii. Selle pärast jäin tihti peale tunde .
Koolis käisid ka mustkunstnikud, kes väitsid, et nende labased trikid on jumalast. "Tulge kirikusse ja oskate teiegi neid trikke teha"
Ehk oleksi pidand kirikusse minema.
Kirik toetab oma bände rahaliselt. Peab lugude keskel lihtsalt publikule imepärasest Jumalast rääkima.

7/3/07 11:22 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

tegin äsja kristliku punk bändi "jeesus nikub teile persse, uskumatud koerad", lühemalt "uskumatud koerad". esimene lugu on selline: "jeesus nikub teile persse, värdjad uskumatud koerad, kui te kirikus ei käi, ei käi, ei käi, jee!"
kirik võib mind nüüd toetada. jumal ütleb neile arvenumbri. ootan ülekannet.

8/3/07 4:44 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee