1.6.06

elamise õpetus, 1. osa. kaubanduskeskus

kaubanduskeskuses käitu rahulikult. võta käru, riputa oma asjad selle külge, jaluta riiulite vahel pikkamisi ning vaata tähelepanelikult kõiki kaupu. kanna laiu kahisevaid riideid ning pööra koos peaga kogu keret nii, et ka käru liikumised kaasa teeks. seisata ootamatult, kui midagi huvipakkuvat märkad. võta ese riiulist, mõtiskle, aseta tagasi. tagurda natuke, jätka teekonda.
kui täheldad kaupa märgisega "uus" või "soodushind!", siis pane see kohe korvi. lisa korvi ka võimalikult palju kraami tähistusega "kaalutakse kassas". nimetatud kaupu olgu korvis võimalikult palju, sest niimoodi säästad sa RAHA. põhimõtteliselt makstakse tänu säästukaardi-süsteemile sulle ostmise eest ju palka. ära kiirusta. eelista võimalikult mitmekihiliselt pakendatud tooteid. kaitse neid ka puuviljaletist võetud kilekotiga. ära kiirusta. tee pikem peatus külmleti ning piimariiuli juures, jää pikalt mõtisklema õlleväljapaneku kõrval. proovi, kas käru mahub viinariiulist mööda. proovi veel. katseta, kui aeglaselt sa suudad kõige kitsamaid vahekäike läbida. loe ajalehti.
heida kaubad hoolikalt kassalindile. vajadusel kortsuta pakendeid triipkoodi lähistelt käega. pudelid aseta püsti. naudi küsimust "kas teil säästukaart on?". naerata ja hakka säästukaarti otsima. kui oled sattunud poodi, kus säästukaart ei toimi, siis kasuta partnerkaarti. ütle kassiirile, et teil on partner ning paluge tal teie partner läbi tõmmata. maksmiseks kasuta EGO kaarti, sest pank on selle kaardi - nagu nimest näha - teinud täpselt SINU peale mõeldes.
välju poest käruga. seisatu uksel, ava jäätis. tõuka käru parkimisplatsile. mine täis käruga poodi tagasi. võta nurgast hästi palju kaste. lao kaup kastidesse. nüüd on kaupa nagu rohkem. võta teine käru abiks. manööverda kahe kastidega täidetud käruga ukseni. ava jäätis. jõua parkimisplatsile. lao kaup autosse. jäta kastid ja kärud parkimisplatsile. käivita auto ning lahku kaubanduskeskuse territooriumilt. saa meteoriiditabamus.

3 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

ühe olulise punkti unustasid sa ilves ära. nimelt: ära kassasabaski tühjalt aega raiska. proovi kas saad käruga ees seisva kodniku tagumikule pihta. kui ta eest ära püüab minna, proovi uuesti. tee seda harjutust vähemalt kolm korda!

1/6/06 3:36 PM  
Blogger aki said...

ja lapsi ei tohi koju ega autosse jätta seniks kuni sa c kategooria lubadeks poeriiulte vahel harjutusi teed. väiksed elukad tuleb kindlasti kaasa võtta ja kindlasti tuleb iga nende soovi peale öelda: meil pole raha. ja kui nad röökima hakkavad tuleb teha nägu, et terve maailm on sind isiklikult solvanud.

1/6/06 3:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kindlasti ununeb midagi võtmata - pole hullu, aega on. Jäta oma veel kassast läbi laskmata kaup kassa juurde vedelema. Küll tädi valvab. Mine rahulikult poe kaugemasse nurka ja võta sealt need hädavajalikud räimed tomatis. Ja seda protseduuri võib korrata.

1/6/06 6:01 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee