9.4.07

jahirajad ja eelinfo

kõigepealt rahvuslooma ja teiste elukate (ruitlane?, contra) jahirajad lähipäevil.

seejärel eelinfo:

20. aprillil kell 19 (20?) esitlevad Tallinnas klubis „Juuksur“ Tartu kirjandusfestivali Prima Vista eelüritusel tuliuut heliplaati „Laulvad kirjanikud“ Aapo Ilves, Aleksander Müller, Jüri Kaldmaa, Jaan Pehk ja Contra.

Festivalil Prima Vista on toimunud Tartu Linnaraamatukogu eestvedamisel kaks laulvate kirjanike kontserti (aastatel 2005 ja 2006), millele on osaks saanud suur publikuhuvi. Kontsertidest (...) sai alguse idee anda välja laulvate kirjanike heliplaat.
Aapo Ilves: Kirjanik valdab Sõna, ja meediv on tõdeda, et need 9 on ainult osake nendest sulerüütlitest, kes selle Sõna rahvani viimiseks ka laulu väge kasutavad. Volitused ande näol on tugevad. Kirjanikud laulavad ka kolleegide tekste, aga külalisheliloojaid plaadil kasutatud pole.
CDle on koondatud autorilaulud kontsertidel üles astunud kirjanike Lauri Sommeri, Jüri Kaldmaa, Aapo Ilvese, Jan Rahmani, Merca, Jaan Pehki, Aleksander Mülleri, Jürgen Rooste ja Vahur Afanasjevi esituses. Salvestuste ampluaa on lai, kirjanikke on mikrofoni ette sattunud nii köögis, kontserdilaval kui prohvistuudiotes. (...)
Heliplaati esitletakse veel ka Prima Vista raames 5. mail Tartus ja 6.mail Võrus.

5 Comments:

Blogger Elina A. said...

Kus kohas Võrus see toimub?

9/4/07 10:08 PM  
Blogger Merlin said...

Kus ja mis kell esitletakse plaati 6.05 Võrus?

11/4/07 3:14 PM  
Blogger plasma-jack said...

aa et toimetage meile see plaat kuidagi toimetusse mingit kaudu (nt kukusse kasvõi võib jätta letti kui pro kapitali ei viitsi tulla), siis me saame teda musaküljel arvustada.

12/4/07 5:27 PM  
Blogger plasma-jack said...

et eplist käis jutt siis, mida sai eile alustatud

12/4/07 5:27 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

võrus võrutatavat võhandu trahteris kell õhtu, ja epl-i teen kopi kohe, kui promill alla kolme vajub.

12/4/07 6:09 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee