15.11.07

lynch'ime david'i ära?

leidsin uue luulekooli, eriti meeldis indutseeritud luule osakond ehk F24. paljud asjad said kohe selgemaks ja kivi langes südamelt. niiet kui blogosfääriga seoses küsimusi tekib kellelgi jälle, saab luulekoolist vastuseid. juhtub, ka parimates perekondades.

5 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

teemal : teist ja teile

Anonüümne said...
Aga Aapo ongi üks paras mölakas, Eesti üks kõige rohkem ennast täis inimene, kes valimatult igaühele jämedusi ütleb. Aga teised naklased on täiesti normaalsed inimesed ja vaevalt et nad nüüd ühe ei ütlemise pärast täielikult selja keeravad.

neljapäev, 15. November 2007. a 11:38

Aga teiste osas vaidlen vastu. Olavi Ruitlane on üks armsamaid ja siiramaid inimesi, keda tean ja vähemasti minu arvates üks Eesti paremaid luuletajaid, Jürgen Rooste kõrval. Samuti on hea inimene, kuigi pohhuist, Veiko Märka, Ja Priit Salumaa. Ja Contra, Contra on maailma kõige njummim. Vahur Afanasjev on hea ja andekas. Ja Wimberg on siiras ja hea.

15/11/07 7:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

veel: teist ja teile

Miks te arvate, et mingi taskupoeet, kes on tuntud peamiselt oma lokkide poolest (ja et ta teie blogis esines), peaks üldse olema väljapaistev isiksus?

€ (aga mitte afa)

15/11/07 7:27 PM  
Blogger ilves@metsas.ee said...

Tere õhtust, Kopipeisti Valdaja. Kas ehk sinagi mängid populaarses duos F24? Palju õnne!

15/11/07 10:53 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mis Sa anonüümus sõimad. Ilves on nunnu. Lokkidega metsaline küll, aga saab inimese keelest täitsa aru ja puha. Kui mina talle öelnd olen, et sellel või tollel iseendil on viinamarjaistandusse sissepääsu keeld, siis pole Ilves seda või toda rohkem majja toond enam kunagi.
Ja kui Ilvesest isu täis, pole miskit lihtsamat, kui paluda tal üks väike naelakene seina lüüa... siis on tal väga kiired jalad.

18/11/07 11:44 PM  
Anonymous Anonüümne said...

seal on teine ilves http://www.elu24.ee/?r=0&id=6046

19/11/07 4:21 AM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee