1.7.08

Täna toitume meeldivalt

Pool suitsulatikat, soovitavalt värsket. Luud noki välja, kui sa just idioot ei ole. Latikas võiks olla siuke kilone või natuke peale, seda püügikaalu mõttes - me siin järve ääres räägime püügikaalust ja saame poes-turul ja suitutatul kah silma järgi aru. Latikast poole teed pisikesteks tükkideks ja heidad kaussi, munad samal ajal keevad. Kana munad, näiteks 3. Võivad vutimunad kah olla, aga siis muidugi rohkem. Riivid umbes 100 grammi juustu samuti kaussi ja paar mitte eriti suurt värskehapukurki riivid kah. Munadega on nii, et paned külma veega keema ja kui mullitama hakkab, keerad kuumuse madalamaks ja lased rahulikult 8 minti, siis ehmatad ja jahutad külma veega ning hakid taldrikul kahvliga pudiks (enne koori ära - no kurat, ise võiks kah selle peale tulla, jopski!). Kaussi. Küüs või paar küüslauku läbi pressi. Kaussi. Värskest sidrunist pressid natuke mahla kõigele peale. Pipar! Segad hea majoneesiga segi kogu selle nämma, lased veidike jahedas seista ja siis edasi läheb nii, et sööd lusikaga lihtsalt või määrid paksult värske saia pääle või hoopis määrid lavaši kokku ja krutid rulli ja lased toidukile sees külmkapis harjuda ja siis lõigud juppideks ja muudkui ajad suhu. Mingit Cran Castillot Borzommiga pooleks jood juurde ja kuulad mõnest aparaadist head muusikat. Kallim võiks kah kõrval olla ja osa saada.
Nii lihtne ongi!

Sildid: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Kuramus küll - kohe hakkab suu vett jooksma!
Kui sa veel oma kokaraamatut üllitanud pole, siis oleks viimane aeg! Kui aga juba selline olemas, siis vihja, kust osta saaks.
Jõudu jaksu!

1/7/08 9:34 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Geniaalne poiss oled.

10/7/08 8:13 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee