6.2.09

rahvuslooma blogist pead sina tõde lugeda saama

põhiseaduses sätestatud eesti kultuuri püsimiseks ning boonusena üleilmse majanduskriisiga toime tulemiseks on lihtne tee: tuleb üksikisiku tulumaks viia tagasi vähemalt 25 % peale ning taastada mingilgi määral ettevõtte tulumaks. siis on võimalik viia fie-de ebaõiglane ning sõltumatuid üksikettevõtjaid välja suretav avansiline sotsiaalmaks tagasi eelmise aasta tasemele, teha korda loovisikute seadus koos vajalike spetsiifiliste maksuerisuste ning sotsiaalsete garantiidega, kaotada "jänesemaks" ehk viia raamatute-kultuurisündmuste käibemaks tagasi eelmise aasta tasemele, lõpetada pensionäride, pedagoogide jms kottimine jne.

lühidalt ja konkreetselt: saata oravate mudel* persse.

loe ka kivisildniku gängsteri-lugu ning pedofiiliaohvrite maksustamise lugu ning afanasjevi tõdemust välisinvestoritest

ps: ise oled sots, jobu. ma lihtsalt ei kavatsegi nõustuda olukorraga, kus pühadeks lehmadeks on kurnajad, vargad ja valetajad ning kõik teised peavad selle pasa kinni maksma.
_________________________
* oravate mudel, osa 1: suretada välja sotsiaalsfäär (parasiidid, kes ei suuda orjata) ning kultuur (mõtlev inimene on ohtlik, sest ta võib taibata orjamise mittevajalikkust). tähtis on tööjõu ning kapitali vaba liikumine, mis tähendab, et vaesematest riikidest peab tööjõud rikkamatesse liikuma, et talle vähem maksta. lahtiseletatult töötab eestlane soomes, iirimaal jms ning ukrainlane eestis. kapital liigub nii, nagu võid lugeda afanasjevi blogist. nipet-näpet oravate toitumis- jm -harjumustest on loetav ka siit.

Sildid:

web page hit counter Blog.tr.ee