15.10.09

Mugavuspedofiilia kohtusaalis

Sa ostad enesele uue digikompaktkaamera, sest vana kukkus maha ja poes oli soodukas. Heameelest haarad maiustusteletist naisele suure pähklišokolaadi ning seejärel ruttad bussijaama, sest su koolivenna 11-aastane poeg tuleb Tallinnasse olümpiaadile ja sa lubasid poisi, kes linna ei tunne, õigesse koolimajja ära viia. Ja ongi kõik perses...

Lugege seda artiklit, põhjalikult ja mõttega. Ja seda viidet lugege samuti kindlasti. Ma ei õigusta kedagi, aga eriti vähe õigustan ma väljajättelisi kohtuotsuseid. Noh, samas on minult näiteks kohtusaalis küsitud nii: "kas te tunnistate, et ütlesite politseinikule sõnu, mida kohus ei hakka siinkohal kordama?" Tütrepanija see-eest saab kokkuleppe ja lihtmenetluse korras kardetavalt 3 aastat ehk siis iga tütreühiku elu perse keeramise eest aastakese, sest kapitalismis on hulgi odavam.

Kokkuvõtvalt, formattige oma kõvakettad ära igaks juhuks ja ärge suhelge msn'is endist noorematega ja olge ikka nõus kogu aeg, kui jälle mingi mugavuskriminaliseerimise ideega välja tullakse.

Sildid: , ,

1 Comments:

Blogger ilves@metsas.ee said...

näh, sellel mehel polegi kõvaketast ja neid teisi asju ilmselt - http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=350939

16/10/09 4:50 PM  

Postita kommentaar

<< Home

web page hit counter Blog.tr.ee