29.4.06

tervitan

...kõiki, kes seda loevad. tere.
ausõna lähen tartusse varsti võib-olla. jaan on juba seal ja.

28.4.06

hell ilves

reedel, st täna kehtib ilvesehoiatus. ohutsooniks on hell hunt. jukukalle andmeil avatakse kitarrikohver kell 22:00. kohal on paslik natuke varem olla. pilliks on ida saksamaal aastal 1980 valminud musima eterna. ilves ise teeb kah häält mingil määral. nagu ikka. ahjaa - see kitarr on muideks prohvet muhamedi kujuline, kui ma ei eksi.

ja et oleks asjad selged ühe teatava värgiga: http://www.ekspress.ee/viewdoc/983F42F7DBE73A1EC22571560038A651

ning ühe teise värgiga kah: http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=319162

27.4.06

tallinn, mudalinn, tornide linn,

...laulis heli lääts vist kunagi. või georg ots. aga siin ma praegu olen, ja ligikaudselt täpse asukoha saab ära arvata sellise salmikese järgi: särab viisnurk (aga mitte) punane (vaid hall) otse meie aknasse.

25.4.06

eetritrahv

noorema venna andmeil ähvardab brüsselit eetritrahv ja -keeld. trahvi ajendiks on belgias resideeruva narkokirjaniku lühivisiit räpinasse, mis päädus eelviidatud tuleohtliku vedeliku seespidise tarvitamise ning selle mõju all viibides pika sogabluusi salvestamisega minidiskile. materjal on plaanis mitte üllitada helikandjal. veel arenguid: jan rahmani kutsel ja logistilisel toetusel väisas geenius võru linna. selle tulemusel üllitub lähiajal raamat, millest saab teada, milline näeb välja varga punker ja kuidas istuvad toolidel elva miilitsad. raamatu kaanepildi tegemiseks kutsus geenius endale ükspäev politsei. negatiivse poole pealt tooksin esile infoportaali pehk.blogspot.com kadumise. elektrooniline maailm ei pidanud vastu.

24.4.06

tour dates

reedel (mis on 28.) teen hellas hundis üksi proovi (keskus teeb välja), järgmisel õhtul on von krahlis vaiko eliidi esitlus ja pühapäeval on mailaul tartus väikeses vanemuises. et siis laupäeval vaatame, mis vaiko teeb, ja pühapäeval vaatame, mis jaan teeb, ja esmaspäeval vaatame, mis allanvainola teeb.
http://festival.tartu.ee/

21.4.06

täna on nii, et...

...ilmus kilomeeter toleratsiooni: http://www.sirp.ee/index.php?option=content&task=view&id=3836&Itemid=2

ja tuu ketassaag taah om koka marise imä pool pildistatu, tuud peläke-õi.

20.4.06

hakkasin just

...mõtlema, et jaan ja olavi on viimasel ajal väga närvilised kogu aeg. ja rahman ja. veiko muidugi, ja gulk ja. ma mõtlen, et võib-olla, noh. pöörane hirv ja contra ja arnold rüütel ja mark soosaar ja ema tereesa. kõik on väga närvilised vist. kui ma ei eksi.
aafrikas kord sõdis rommel
lihtsalt oli siuke komme
tal
liiva all
sügaval

19.4.06

"defektne lugu"

hui on meri hülgehall
hui tume veel kauaks ka sinu maa
hui seda metsa ees ei oleks


hui mina alles noor veel olin
hui mina hakkan laulemaie
hui kõik peerud kahel otsal...


hui ma lapsena lustilla luhal
hui vanataat käe kõrval mind
hui kasteheinas põlvini


ja hui see laul meil korda läeb
hui nendesse vajutad
hõõguva näo

plogid

mida õpid noores eas

esimesed seitse
eluaastat
ajasin ma naistega ringi

kuus või seitse elas neid selles majas
emaseid lapsi tähendab

pidin neile üksi meheks olema
põhiliselt mängiti kodu, arsti ja nelja musketäri

nüüd võiks jällegi pede-teema üles võtta: kui mina lähen angelisse hea ja kalli smuutiga pohma peletama, siis ma ei tao vastu rinda ja ei karju, et ma olen hetero.
siiamaani pole sellest jama tulnud.

18.4.06

päeva sõna

ja päeva sõna on... KAKAONOKU! aitäh jürgenile, kes tähelepanu juhtis.

imetabane teave laekus raadiokahest - vaiko nentis, et aapo ja jaan pehk on koos räpina aianduskoolis õppinud. meenutades leian valemi - õppimine = joomine, niiet õppige siis hoolega.

eesti islamikogukond kahetseb, et jukukalle avaldas mõned andetud karikatuurid. palju kära ei millestki. selge on, et me vajame superkangelast, kes astuks vahekorda inimeste usutunnistustega, kuna tema suguelundile on nende solvumist vaja. kes aru ei saanud, tõlkigu see lause vene keelde. mina tõlkisin, aga aru ei saanud.

rariteedid 2

pungivanaisadus jms allalaetav: http://aapoilves.googlepages.com/

mailaul

ja et ei oleks mögisemist pärast, et keegi jälle ei teadnud: eesti autorilaulu kevadine festival MAILAUL 29. aprill –1. mai 2006 tartus - http://festival.tartu.ee/syndmused4.htm

ja ilmselt 29. aprillil esitlub epliku vaiko eliidiplaat lollinnas von krahlis.
aga 20. mängin räpina pensionäride seltsile, milleks viigin pükse juba palehigis ja harjutan mesiviise ja ilmselt lähen ka juuksurisse enne ja õpin jenkat või midagi muud tantsima. jalg ja käsi värisevad nagunii, sest austatud pensionäre lubas nende piduõhtul külastada ka müstiline imemees - jumaldatud maavanem urmas klaas...

kevadisi pildikesi kah: http://www.umaleht.ee/new/index.php?leht=1466&keel=50

17.4.06

sõjakunst

mõnikord ma loen raamatuid ja artikleid, mis ma ise olen kirjutanud. väike järelkontroll - aeg on uus, tarvis vaadata, kas töö mõjub hästi tehtuna või lihtsalt tehtuna. seni on vedanud. mõned oma graafilised lehed ja maalitused ripuvad kah seinal juba tükk aega. siiamaani pole oksele ajanud. ilusad dokumendid, iga päev võib meedias ja galeriides oluliselt sitemaid kohata. oma muusikat ma kuulan harva, aga, mis seal salata, tuleb ette. analüüsi, mitte fännimise põhjustel. nautimiseks on sõprade noodid. aga iseenese loomingu ees silmi-kõrvu kinni panna oleks imelik.

vot, aga ükspäev vaatasin kogemata telekat ja hakkasin mõtlema väljendile "sõjakunst".

mõelge teie kah.

14.4.06

rariteedid

nüüd ongi nii, et 3 sirisevat pala "mõra" ja 1 tsikliaapo on ilusti digitaalseks teht, ja need, kellele ütleb midagi märksõna "mootorpea", saavad selle pungi soovi korral kätte. ülejäänud kas küsivad ilusti või ootavad.

ei tõuse

ma ei tea, kas ma olen õigesti aru saanud, aga täna peaks kristlastel nii suur püha olema, et noks kah ei tõuse enne kolme päeva. võib-olla.
eile käisin vinlandi kontserdil, mis maitses hea. kõik on kuramuse paigas neil, juhani jaeger on laulukirjutaja jumala armust. üle kuldama või kummardama ei hakka, aga tegelased on manerismi ja punnitamise osas vaeslapsed. no ei ole lihtsalt. sestap ei hakka me neid ka kunagi raadiotabelites eriti kõrgetel kohtadel nägema. erinevalt kreemist, saatpalus ja... oijah, ei hakka tuju pahaks ajama. võtke pigem teadmiseks, et raadiokahest ja elmarist on paslik tellida kahte uut lugu : sünnipäevalaul (aapo ilves ja eliit) ning perräjäänü (lili lind). need sulgudes on esitajanimed, sest nutikad autorid löövad massiga. ja perräjäänü puhul soovitan küsida mitte originaali, vaid remikse, täpsemalt "lili lind, perräjäänü - ilvese päävä-remiks" (tellida päevastes saadetes) ja "lili lind, perräjäänü - ilvese üü-remiks" (vastavalt siis... saate isegi aru). ülejäänud raadiod on hetkel veel pimeduses, sest ei jõua kah kõike korraga. ja lähima tunni jooksul tõmmatakse minidiskilt arvutisse hunnik sämpleid, et kunsti teha, ja mõned rariteedid, näiteks ansambli MÕRA originaal hilisemast genialistide palast "meine familie", samuti üks bootleg aapo esinemisest ühel tsiklimeeste kokkutulekul. selles viimases on rohkem kuulda küll mootorrattaid. vot.

13.4.06

point on power

olen meeldivalt sunnitud taas kord kivisildnikut linkima
http://www.parnupostimees.ee/130406/esileht/uudised/10063792.php

point on power

kahju neist, kes ei viibinud tartu vanas kaubamajas PP-teatri esmailmutusel.

heterod kappi

arvudi on urrus ja seega kehtib hetkel vabade päevade vabandav seadus - ei tee, mis tahan.oluliselt suurem pidur on kristliku diktatuuri avaldumine suure reede terrorina, mis tähendab, et asju ajada ei saa, kuna palgaorjad peavad idipühi.

12.4.06

ohu märgid

kirjanike liidu listis halab sild ja sonib remsu -
vahing ei mölise
kirjanike liidu listis nendib ilves
et sild halab ja remsu sonib -
vahing möliseb

tuljak söögu ma ütlen
tolerandi manifest pähe

täna ei ajanud

täna ei saanud mul viigipükste sääred sitaseks, nagu pehul ükspäev, ja sestap ei ajanud ka närvi eriti ükski asi, kuigi "tolerandi manifest" osutus eelviimaseks karikaks paljukannatanud kompuutri hooratud üsas. aruanne: kujundustega läheb aega, sest lõhkuge ise taskunoaga puid. pildiriistadele lisaks ei tööta msn, niiet maisaagi jaanile koledate vanamuttide linke saata. laulutekstidega on nõnda, et mis meeles, see töös (ainult see), sest muusikamängijates tegutseb kenijaalne DJ a'la "hüppav plaat". lühidalt - emaplaat on ennast läbi nikkunud. ilmselt. loodame, et ketast veel heitma ei pea hakkama, sest ega ma mingi kuradi kanter ei ole.
päeva soovitus: lubage ms word'il kogu oma looming mikihiirekeelseks parandada ja laulge kõrvale armstrongi häälega: & i think to myself - what a microsoft word...

ahjaa, veel - fotoka objektiivi taas liikuma saamine maksis tonni, ja sellegi poolest saab ainult ilusaid pilte teha, sest välk on ikkagi putsis. soovitage peegelkaameraid.

aga närvi ei aja endiselt. hm...

11.4.06

tolerants

eelinfo
kirjutasin tolerandi manifesti
kui peatoimetaja tolereerib
siis saab varsti sirbist lugeda
eks näis

ja kui siis
idioodi lõunasöök
saab rikutud
mõnus ;-)

10.4.06

organ pasteediks!

täna juhtus ime ja saastahallis müüdi jahutatult seda organit, mis sinul, kallis lugeja, pidevalt lõhustab ja tsirrodeerub. see kuri maitsev organ võttis meilt näiteks undi, ja sestap tuleb temast teha pasteeti, mis ei sisalda sojavalke, jahvatatud kanasulgi ega säilitusmulda. sinepiseemneid ja india pipart aga küll. ja küüslauku! poole kilo organi kohta mugul vähemalt! mõnine hulk sibulat. porgandit. sheivitud kamaraga küljepekki, mis suitsust läbi käinud. paprikat - kollane on naljakas. musti ploome - meil räpinas on saastahallis mustad ploomid juba valmis ja äragi kuivatatud. ja kui see maitsev plögin on omajao potis mullitanud ja kaks korda läbi hakkmasina ära käinud, poole klaasi brändiga rahustatud, tibakese võiga klopitud ja maha jahutatud, siis...
siis on hea.
ja nutku magedaid pisaraid kõik lihavürstid ja muud junnid, ja söögu ise oma jahvatatud kanajalgu, mis nitraatidega roosaks värvitud. sojajahu neid toitku ja lõssipulber katku, sest ilvesel on potitäis, mis maitseb hea.

beemen!

palgamõrtsukate asjus

tore päev
kivisildnik on juba hommikul vara olulise kirja pannud
http://kivisildnik.blogspot.com
ainult raadiotes soiguv saatpalu häirib natuke
lähen tartusse
aga ainult korraks
kuigi ka selle sutsu tulemusel võib
halvemates raadiojaamades lili lind laulma hakata
kevad ju

ruitlase personaalküsimus

kirjandusteadlejate ränga töö tulemusel avastati olavi "havilõpus" ruitlase romaani käsikirjast järgmine lõik:

Korra, ainult ühe korra elus oli ta tundnud absoluutset orgasmi. Süütu teismelisena, Aapole külla sõites, puupüsti täis Tallinn-Räpina bussis, oli üks samasugune ilanägu ta kõrvale istunud ning ootamatult käe Anne seeliku alla surunud. Nagu klaverimängija vasaku käe sõrmed võtnuks mängeldes G-d… väljaarenemata teadvus reageeris korraga nii multi –vaginaalse kui klitoriaalse orgasmiga ja neiu vajus värisedes sügavale termantiinistmesse, suutmata sõnagi enese kaitseks või olukorra väljendamiseks poetada.

juurdlust toimetavad asjatundjad.
samal teemal http://ajaviide.delfi.ee/news/inimesed/article.php?id=12635723

9.4.06

pehk olgu tänatud

tänu sõber pehule - vaata ka http://pehk.blogspot.com - on meil nüüd järgmised tähenduslaused ehk zen-tentsid:

* jumala plaan on see millesse ma usun
* mina usun et jumal on mu loonud
* ta teab minust rohkem kui mina ise
* ta oskab mind juhtida ka rohkem kui mina ise
* viin on jumala väljamõeldud ja see on joomise jaoks

* usun farmiingel gabrieli

7.4.06

muideks

aadressilt http://www.soundwave.ee/ leiab sita seest puhast kulda. pastakapoisid veneleelse pungitipuga ja urkee & kms palaga "ahv", pluss veel esimene räpina bänd maailmas üle kümne aasta - dyskomfort ja "ludvigi poeg".

krokodilnõje

räpina ühisgümnaasiumi ja petseri 3. keskooli kohtumisdiskol ei astu lavale tore poiss, käes 2 rohelist õhupalli. tore poiss ei küsi: rebjaata, znaajete, shto eto? rebjaata: daa! õhupallitshki! tore poiss: njeet, eeti krokodilnõje jaitsõ!

triiki

päeva dialoog:
ema: (köögilaua taga, täis suuga) sa võiks ise oma särgi ära triikida
tulvo: (köögiuksel, saunalina ümber kere) selliste avaldustega võid esineda neil päevil, mil midagi triikida ei ole vaja.
ema: (naeru kõõksudes) kurradi oinas...

mis juhtus?

1998.a. augustis õhtupoolikul sisenes Andres Tartus Kirjanike Liidu majja, ootas WC-s, kui kõik olid koju läinud ja varastas kirjanik Veiko Märka seljakotist Pikrite vahelt suurema summa õlut.
Tartu linna kohus arutas Andrese süüasja neljandat korda 15. mail 1999 ja leidis, et Andrese poolt tekitatud kahju peab hüvitama Olavi . Lõplikuks karistuseks mõisteti kõigile 7 minutit ja 6 sekundit range režiimiga parandusliku töö koloonias.

Vaat nii, seltsimehed!

6.4.06

striidikiller

kutsutud on laupäeval kell 14:00 lollidemäele, et meelt avaldada, sest president tegi striidikillerile pai, puhus peale ja lubas õue. soovitaks ekspoolitsal ja punkofoobil kopli bensiininuusutajaga ühte kolida, sest maailm on kuri..

nagu mõnedest eelmistest postitustest näha, avaldas ilves vahepeal meelt psühholoogilise keemia vallas, st testis enesel alkoholi mõju inimloomusele. eksperiment kestis kaua ja tulemuseks oli masendus. sestap tohib loota, et ilves on laupäeval pühendunud tööloom ja seltskondlik ignorant. samas ei ütle ilves iial "iial". muideks - tänases päevalehes on teema kauni tütarlapse poolt üles võetud.
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=317362
ja veel:
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=317182

värk pededega

tänases ekspressis küsib tristan priimägi nii: mis värk teil nende pededega on, türi ja rapla poisid?
ei oska türi ega rapla poiste eest vastata, aga kuna kõne all on minu luuletus "üks pedajas" vaiko pala "pedajas" tekstina, siis ilmselt viitsin talle ükspäev vastuse kirjutada küll. minu ja vaiko koostööd on ekspressis varemgi pisikest diskussiooni tekitanud. väikeste linnade meeste laul näiteks.
samas on kahju, et küsimust ei esita linnar priimägi.
pedefoobia-foobia on tore teema tegelikult.
huvitav on see, et pedajalt tõrude ja lehtede lõikumine tristanit ei häiri.
pede ja pedajas on ju põhja-eesti keeles gei ja mänd.
noh, elagu seni selle okkaga, kuni ma asjad lahti seletan.

võib-olla lähen varsti teatrietendust piinlema. või siis nautima.

5.4.06

isekuse laat ja muud loomad

kuna postimees - see ajalehesarnane asi - on nii amorfne elukas, et kultuurilisa pole veel veebi jõudnud, siis heidan mõned olulisemad artiklid siia - saab viidata:
http://www.hot.ee/aapoilves/kelle_laulu.htm
http://www.hot.ee/aapoilves/isekuse_laat.htm

küllale liiga

mõned viited viimatistele ilvestistele:
http://www.sloleht.ee/2006/03/04/kommentaar/192955/ - töömö höstö söörö vötö! (see oli saaremaa (söörömöö) keeli)
http://www.postimees.ee/160306/online_uudised/194194.php - töömö vööl söörömö vötö!

http://www.epl.ee/artikkel_316965.html - sedapuhku pole sild roostes ega rooste sillas, vaid hoopis ilves kreemitab roostet nii, et plaat väljas, mille peale kreem ilmselt omakorda roostetab ära. laura, sul on olovernese pea...
http://www.sirp.ee/index.php?option=content&task=view&id=3685 - eesti teater on nii püha asi, et tuljak kah ei võta.

kui ma postimehe "isekuse laada" viitsin kuhugi üles laadida, siis saab seda kah varsti.

päevateemaks on

päevateemaks ongi kujunenud nikkumine.selles polegi ju midagi imelikku, sest seks on lahe. leidsin just kontorilaualt eesti maksumaksjate liidu ajakirja maksumaksja, mis sisaldab pikka aruannet sellest, kui palju eesti perioodika reklaami ja erootikat-pornot sisaldab. käibemaksu-värk on selline, et kui "valdav osa" (asjatundjate väitel siis üle 50 %) sisaldab reklaami või porni, siis on käibemaks 18%, muidu 5%. väga huvitavad tulemused on, ja ka mõõtmisprotsess ise. aga ka näiteks poolkõvataja DI pääseb 5-prossase obrokiga. point on selles, et kui paljast ihu ja viinapudeleid liiga palju hakkab saama, tuleb pornoka külge ristsõna või telekava klammerdada, ja eks sealt selgu veelgi põnevat.
teema jätkuks nope keenjustevahelisest vestlusest:
1 keenjus: ploogimine on nüüd lemmiktegevus
1 keenjus: parem kui nikkumine varsti
2 keenjus: kole lugu
2 keenjus: peaks oma plogi vist igaks juhuks sulgema
1 keenjus: ta on sul nagunii varjusurmas
2 keenjus: samas - kuna ma just nikkumast tulin, siis ehk peakski vahelduseks plogima veidike
1 keenjus: ilus oleks

jne.
piret tohib oma ploogis spermaga tselluka vastu võitlemisest pajatada.

vaikiv ajastu

raport naljapäevase esinemise kohta:
ruitlane ei saand molligi
saund oli hea
särg võttis
jne

vahepeal voolas palju
kunsti kultuuri
nikkumist lakkumist
ja mett verre
aga enne viiendat
on alati nii olnud

päeval käisin obinitsas
nägin kallet
tal oli kiire

aga ärge muretsege

näidendid
kujundused
artiklid
toimetused
laulutekstid
stuudioaegade reserveerimine
käsikirjade saatmine
ja muudki head

kõik on töös
web page hit counter Blog.tr.ee