28.2.11

Püreesupp

Nii. Kõigepealt oli vanainim... khm, Emailves endale kanakoibi keetnud ja puljong oli seega olemas. Riivisin paar kartulit ja porgandit puljongisse keema ja viskasin ühe piprakauna kah. 15 minuti pärast riivisin ka terve kangi suitsujuustu ja kui see oli sulanud ning porgand-kartul pehme, lisasin purgitäie Venemaalt toodud kanamaksa, lasin korraks veel keema ja keerasin seejärel kogu plöga mikseriga sodiks. Valmis. Maitses hea kuumana ja röstsaiaga ning külmana kõlbas saialegi määrida. Oleks viinapitsidesse valanud, külmkapis hoidnud veidi ja paar kribalat vinnutatud liha sisse lõikunud maniküürikääridega, oleks võinud kodus Ilvese vastuvõttu mängida.

Sildid: , , , ,

web page hit counter Blog.tr.ee