26.12.08

häid jõule, jah, muidugi

tänaseks on lumi juba
abso'türa'luutselt hell
joomaväsimusest pea sees
hullemalt kui aisakell
kuigi veel ei pane pahaks
lõppu head ja aastat uut
nähes punast mantlit tahaks
käsitleda kärbikut

Sildid: , , ,

19.12.08

trummimehed ja muidumuusikud

trummimehed ja muidumuusikud, kellele ütlevad midagi sõnad cajun ja cajinto ning kellel jätkub nutikust endale selliseid riistu soovida, võivad kommentaariumis endast märku anda. pilt on siin, saundi saab kuulata näiteks minukosmoses loos pristan, kogu klõbin-tümps on ainult nende kahe "kastiga" tehtud.

Sildid: ,

kodeeritud pehk

tuvastasin tulirebasega kalevite kange kruuda (kurask, enam ma ei suuda) leheküljelt da pehki koodi. nüüd oleks küll simmi vaja, et jaan dešifreerida ja kätte saada jälle. võimalikke variante on tegelikult veel kaks. see on hoopis: a) mustkunst; b) supermakro (st osake jaani habemekarva väga lähedalt pildistatuna)

Sildid: , , , ,

17.12.08

uus konkurss

kes nüüd selle DVD hangib mulle, sellele antakse põrgus hea arvuti ja üldse on ta üks kõvimaid tegijaid, suisa rahvakunstnik ning lõhnab hästi. eriti just teie, kes te venemaalt loete seda blogi, olge valvsad. kõik teised kah. mul on seda kadunud rongi väga vaja, sest see teeks minust palju parema inimese. ja ühele poole hankige mulle palun juba see DVD kah. võtke topelt, endale samuti - ega mul üksi pea hea olema.

Sildid: ,

meeleheitel koduvanad

majanduslangusti meeleheite top 2 elik kellel on vesi täiega ahjus ning kerjakott terendamas:

1. eesti reisifirmad
2. ajaleht äripäev

allikas: spämmi hulk minu elektroonilises postkastis

Sildid: , ,

12.12.08

lüpsja-sirjel on laps!

nüüd on siis siin kah see tähtis uudis ära avaldatud, aga ma võib-olla paari aasta pärast palun andmekaitsel endale ette kirjutada, et ma selle postituse siit maha võtaks, kuna see sisaldab delikaatset isikuan... - kuidas on andmed ainsuse osastavas? annet? andmet? advent? -, nimelt fakti, et mina ise olen selle kirjutise autor ja kõik saavad sellest ju kohe aru ning võivad seda teadmist kasutada minu vastu, mis teeb minu edasise eestis viibimise võimalikuks, aga oot, nüüd läks küll midagi õietigi vist, onju?
vaadake ilusat pilti parem. või oli see hoopis vasak oli ju vist hoopis. hoopis tark, noh.

Sildid: , , , , , , , , ,

11.12.08

asjad on nii p...s, et...

...rooma paavst ise peab inimestele küttepuid koju vedama. lühike kollane flanellist keebike valge brokaatkleidi peale tõmmatud, paavstimütsike harvadel hallvalgeil juustel, heatahtlik-õnnistav jõulunägu peas, halukorv käe otsas. ja mis kõige hullem, mitte see praegune paavst, kunagine tubli hitlerjugend, vaid eelmine, see johannes-poolakas teine. nii ei ole küll viisakas, et surnud inimesed peavad talvisel aal rasket, kuigi altruistlikku tööd tegema. isegi mitte minu unenäos, mis läks edasi nii, et paavst jättis keebikese esikusse ja ma proovisin seda selga ja panin täislaksu saamiseks kohvikannusoojendaja pähe ja siis paavst tuli kohe köögist ilma puudeta ja ma jäin vahele ja paavst vaatas lolli näoga ja ütles, et lähimal paaril aastal saab olema väga palju hiiri ja rotte.

üle laia lageda
löön laulu mageda
põhjapõdral kaelas kaelakee
ma ise saani ees

jungle-bulls...

Sildid: , , , ,

2.12.08

võrokeelne laulupidu sinu kodus - ...

...õige või vale? kui sa õigesti käitud, siis ei ole vale. DVDd on valmimas ning sellest, mil viisil nimetet ketaste omanikuks saada, võib lugeda siit. kui pildile klõpsad, näed treilerisarnast klippi.

veel klippe:

Sildid: , ,

loen raha eest raamatuid 2

käisin teatris ükskord jälle

...nagu võib lugeda ajakirjast tehnika ja tootmine.

ruitlast teatrisse ei lasta, tema peab filmi vaatama.

Sildid: , ,

1.12.08

kuulutus või luuletus?

leidsin tarkuse varasalvest kuulutuse, mis vist on hoopis luuletus. otsustage ise:

Ostan kaks raamatut
Ma olen muinasjutuliselt rikas
Teie alateadvuse jõud

Sildid:

web page hit counter Blog.tr.ee