29.3.08

olavi ruitlase kriminaalset blogi saab lugeda...

... google puhvrist. arvatavasti läheb puhver pärast seda, kui te ta läbi loete, vangi, niiet mõelge hästi järele. samas on tal vanglas muidugist huvitav, eks ta pannakse kinoliidu juhtkonnaga samasse kongi, nemad istuvad seal kõusaare "magnuse" näitamise eest. link puhverdusele on siin. linkimist vist ei keelatud ära, minul vähemalt? bichimine seevastu on täiesti aktsetaabel, lapse ja isa lahutamine on normaalne, ja eesti kohus otsustab, kuidas keegi luuletada tohib. au teotamine my ass, ja see kuramuse solvuja probleemi kilbile tõstmine ei roki ikka üldse kohe, ise jäin kunagi (nojah, ruitlane oli toona samuti kambas) hammasrataste vahele politseiniku väidetava solvamisega - no kust mina tean, kust idioodil, värdjapealikul ja seapeedil see va türastunud valulävi läheb. mind solvab suurem osa eesti meediast, kaubandusest, kliimast jne iga päev, nüüd siis kohus järjekordselt takkaotsa, sedapuhku vähemalt kaude. eile ostsin segahakkliha, tegin pitsat ja solvasin selle käigus moslemeid (seahakkliha) ning hinduiste (veisehakkliha). ja need debiilikud, kes kommentaariumites kelgivad sellega, et nad ruitlase nime üleüldse esimest korda täheldavad ning ei ole ja/või ei kavatse tema raamatuid lugeda, mingu putsi ja kaevaku mind siinkohal solvamise eest emale. pealegi tarbivad nad olavi loomingut täiesti teadmatult nagunii üsna tihti, kasvõi raadiost või televiisorist laule kuuldes.
kokkuvõtteks: mulle ei meeldinud, kui olavi hakkas "innot tegema" ja selle blogi püsti pani ja ma ütlesin talle seda, aga sellist kuradima totalitaarset kohtueestit ma ei tahtnud ja ei hakkagi tahtma.
täiendet: asjatundlik kommentaar

26.3.08

et te teaks plaane sättida

...ja seda, et me ruitlase ja teistega ei vahi niisama siin võõpsus-räpinas. see on selline kiire esialgne kuulutus, õigemini selle imitatsioon, sest ei esinda sisu veel eriti. ja maailmatuma kurb tükk on, aga kes ilvese ja ruitlase loominguga natuke kursis on, need ilmselt panustaks märgadele silmanurkadele siiski ühest teisest aspektist.

Sildid: , , ,

25.3.08

vasta hambit

kõrraga om sääne värk, et kiä sjood postitüst kommenteeri-õi, saa õkvalt vasta hambit.

tartu noorte autorite koondis toppis eesti veebiajakirjandusele...

...hapukurgi otse sügavale onlaini. operatsiooni käigus ei kahjustatud ühtegi ajukurdu, päranipunääret (on kõige enam arenenud veelindudel. paikneb see linnu selja tagaosas sabatüvikul, millest ta pigistab nokaga välja rasust vedelikku) ega suurpealihast (otsing ei andnud ühtegi tulemust). refereeritud avaldus ei kahjusta üheski g-punktis mitte kellegi õigusi.
let the force be with us!
delfi uudis
postimehe uudis

boonuseks üks praktiline lihavõttehaiku, sobib kasutada järgmise kevadeni:

suur reede läbi
mida ma enam tõusen
jänes viis munad

(viimane või esimene rida on soovil või vajadusel asendatav reaga "vahing on surnud")

Sildid: , , , , , , , , , ,

24.3.08

lõunahummogumaa. fragment

tilluke fragment umbes 100 ruutmeetrisest pannoost "lõunahummogumaa", mille peasüüdlaseks on peeter laurits. terve pilt peatselt adutav võru linnas kagukeskuses.

mõnna


20.3.08

käisin söömas ja sain elamuse

täpselt sellises järjekorras oligi - kõigepealt käisin söömas ja siis sain elamuse.

allkirjade kogumine - ilvesele ilvese palk

nii - siin algab nüüd allkirjade kogumine ja kõik võivad alla kirjutada. need, kes on vabadussamba pool või vastu ja need, kes tahavad peatada riigikogu palgatõusu ja need, kes on tuumajaama vastu jne. lihtsalt nii hea diil on, et sellele suisa peab alla kirjutama, sest kõne all on täiesti odav ja eestlastele taskukohane tahteavaldus, nimelt tahan mina endale hästi suurt palka, veel suuremat, kui riigikogu liikmel, ja riigikogu liikmed ju nagunii kellelegi ei meeldi, ilged seapeedid ja liiga palju pappi saavad, onju. mulle see-eest piisab, kui iga eesti kodaniku pealt laekuks mulle aastas 1 kroon. olgu, mõtlesin ümber, aasta on ikkagi liiga pikk aeg, teeks parem nii, et ühes kuus. tähendab, et iga kuu üks kroon inimese kohta, ja see oleks siis minu palk, pole ju palju küsitud, ühest kroonist on siis kahju? ei ole ju. võib 2 kah olla, nagunii kellelegi kahekroonised ei meeldi, niiet siis kaks. kirjutage alla, ja kui alla ei viitsi kirjutada, siis võite raha niisama kah ära tuua ja saab ka korraga mingi paarisaja kuu või -aasta eest sissemakse teha, siis saab tegelt isegi täitsa ilma allkirjata hakkama. püsikorraldus sobib tegelikult kõige paremini ja siis pange ikka juba rohkem, häbi on ju mingi paari krooni pärast pangale tüli teha. ja ma võin korraga mingi paarikümnetonnise arve kah kirjutada või suurema. mul oli muidugi teine mõte kah, see oleks siis nii, et elton john helistaks mulle ja telliks laulusõnu, siis ma tuleks kohe töölt ära. see käiks nii, et elton helistaks ja telliks ja ma ütleks, et saab küll, aga helista homme hommikul tagasi ja siis läheks hommikul kuhugi tööle, et saaks kohe töölt ära tulla.

17.3.08

räpina on ilmanaba

kui keegi huvitub räpina ajaloost, siis sorigu kirjandusmuuseumi serveris materjale aastatest 1924 - 1940. suisa väga palju on teist, digisse on aetud postimehe aastakäigud 1926, 1930, 1932-1935, lisaks ajalooline ajakiri 1938-1940 ja elu 1924

15.3.08

terminaator on ka lahinguväljal kreem

Väljasõidu eel näidati Jaagupile ka, kuhu mis tuleks pista, et ta oma ülesandeid täita suudaks."Pane see granaat endale tead, kuhu, Jaagup!" sõnas leitnant muheledes ning ulatas lauljale lõhkekeha.
Mehed jõudsid väljaõppekohta ja seal tehti neile kiire tunnikontroll ja sõduritele anti võimalus veel midagi küsida.
Mõne aja pärast oli Jaagupi nägu verine.
"No ise küsis," nentis lipnik Põrn. "Hakkas meil siin laulma!"

Pikemalt: elu24.ee ning youtube

Sildid: , , , , , , ,

12.3.08

vana mees ei tahtnud koju, sest ta juba oli

ükskord jäi üks mees vanaks. tema samm muutus töntsiks ja habe halliseguseks. mees hakkas selle tõttu juba meelehärmigi tundma, aga siis sõitis talle külla kaunis sõber, keda kannustasid mure ja igatsus. sõber tuli mehele külla kaugelt ja taksoga ja see maksis päris palju raha.
kui mees sõpra nägi, muutus ta kohe palju nooremaks. sõber pesi ennast puhtaks ja asutas kuulama. mees võttis kitarri ja mängis ja laulis sõbrale. sõbrale laul meeldis. see tegi tema igatsuse väiksemaks ja ajas mure taamale. meeski muutus kohe jälle palju nooremaks. ta embas sõpra kirglikult ning vaatas koos temaga põnevaid unenägusid. hommikuks oli mees juba päris noor ja sõbergi rõõmsameelne.
"hea, et taksod olemas on!" mõtles mees. "nüüd ma küll enam vanaks ei jää!"

(juuresolev pilt on pelk illustratsioon. pildil kujutatud inimene pole jutustuse tegelastega seotud. (c) aapo ilves)

PS: on ju tore lugu? selles raamatus on veel toredamad. selles raamatus kah. kellel neid raamatuid vanaduspõlveks hangitud ei ole, neil on elu ikka päris halb kohe.

PS2: ja ma veel õpetan teile, kuidas isaga koolimajja jõuda!

11.3.08

no minge putsi, eksju

10.3.08

teeme seda nalja jälle

9.3.08

heavy metal perse

7.3.08

skandaalsed paljastused brüsselist - pedofiilia

... ja ministeerium, lennart ja hõbevalge ning kultusartistide laulmisoskus. dokumentaalkaadrid. tõene inf autorlusest leitav mitte tiitritest, vaid paremalt --> "about this..."

Sildid: , , , ,

kas see on shelton san'i tambet?

ei ole. aga kaunis pala sellegi poolest.

loen raha eest raamatuid (& will work 4 food)

6.3.08

Tõestisündinud lugu Aapost

..., kirjutatud eile:

Aapo läks poodi ja võttis taskust tühja, kulunud ning narmendava pakendi.
"Tere! Kas teil seda kraami on?"
"Seda saab tellida." vastas teenindaja naeratades ning vudis taharuumi.
Pärast minutilist askeldamist ja kellegi nähtamatuga suhtlemist tuli ta tagasi ning ütles: "Reedel saab!" kummardus Aapole lähemale, tasandas hääle vandeseltslaslikuks ning lisas: "Siis saab odavamalt!" Seejärel ajas teenendaja ennast taas sirgu ning jätkas tavlisel toonil: "Saab kiiremini kah, aga siis on kallim," kummardus taas lähemale ning sõnas naeratades: "Aga homme ongi juba neljapäev!"
"Väga hea, reede sobib, aitäh!" tänas Aapo ning lahkus.

Boonus: Vahva Rätsep ehk Võhandu Tsikaago

4.3.08

pinnad


toiduretseptid, meeldetuletavalt

vanamutt tuvastatud

andRa ütleb (0:00): mõtlesin, et teeks blogiposti sellest, kuidas must on saand kohusetundlik vanamutt ja kuidas ma olen peale kella üheksat õhtul liiga väsind, et midagi teha, aga ma ei viitsi, sest ma olen liiga väsind
Zver ütleb (0:03): ma teen siis ise?
Zver ütleb (0:03): et noh, aitan vanainimest
andRa ütleb (0:03): minu blogisse teed vä?
Zver ütleb (0:03): ee... enda ikka
andRa ütleb (0:04): et teede on vanamutt? tee muidugi
vanamutt ütleb (0:04): siis ma saan lingi panna endale, on oluliselt lihtsam

Sildid: , ,

3.3.08

inno tähismaa meediakool, teine osa.

mõtlesin siin, et kuidas saaks head teha, see on väga tore ja igal pool on see ihtüoosilaps ja käib närvidele ja siis mõtlesin välja, et teeks sellise fondi, mis kogub raha, et kellelegi midagi osta, mõnele puudega inimesele või siis hoopis sellisele, kellel puid ei ole koguni üldse või mõistust või midagi taolist, ja siis leidsin ühe pildi netist ja mõtlesin, et teeks fondi, et sellele mehele poksikindad osta, muidu ta vaeseke kirjutab kogu aeg, aga kui poksikinnas käes on, siis hui sa kirjutad enam, onju, sest ära nagunii ei oska võtta, icicici, haa.

ps: ma panin siia pildi kah enne, kus juba oli arvutiga tehtud nii, et mehel ongi juba poksikinnas käes, aga see oli väga kole pilt ikka ja ma võtsin ära siis.

Sildid: ,

inno tähismaa meediakool. või, noh, mingi muu asi. pohhui, metavaba luuletus. jõuluvana sõidab molli.

olen väike alfaisend
mitte mingi suva idi
kõige alfam kõige pisem
tähestik käib tagurpidi

ja kui ükskord kasvan suureks
end ei kavatse ma reeta
kosuvad mu kumerused
ja saab minust vägev beeta

ja ka gammana ma olen
abso-fuckin'-luutselt broo
andke ette vahet pole
delta oomega või roo

2.3.08

muna või?


1.3.08

õhtu edenedes hakkab meeleolu ennast vaikselt looma,

... rõõm tuleb näkku, tehnika idaneb ja cd-ga opereerimise ketaski muutub suuremaks
web page hit counter Blog.tr.ee